EP:Stadshagen is uw Ziggo specialist

EP:Stadshagen is officieel Ziggo verkooppunt, en u kunt bij ons terecht voor advies omtrent alle pakketten van Ziggo. Wij kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Want niet iedereen gebruikt zijn of haar internet, telefoon of televisie op dezelfde manier. Bij Ziggo is het mogelijk om uw abonnement compleet af te stemmen op uw wensen. Kom naar EP:Stadshagen en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij kunnen u ook helpen bij de overstap van een andere aanbieder naar telefonie en internet van Ziggo. Zo weet u zeker dat alles vlekkeloos verloopt.

Internet van Ziggo

Internet moet niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar zijn. Niet voor niets heeft Tweakers.net Ziggo voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Met de hoge internetsnelheden tot 300 Mbit/s heeft u altijd meer dan voldoende snelheid. Gebruik bovendien de gratis internetbeveiliging en een wifi-modem in bruikleen. Met Ziggo kunt u zelfs buitenshuis rekenen op snel internet! Overal, waar u maar wilt. Want zo’n twee miljoen WifiSpots in Nederland geven u onbeperkt en gratis toegang tot draadloos internet.

Het tv-kijken van nu

Kijken wanneer het u uitkomt. Wanneer u het zelf wilt. En wat u wilt. Dat is tv-kijken van nu met Ziggo Horizon.
Met Ziggo Horizon maakt u van elk scherm een tv. Zo heeft u de vrijheid om altijd uw favoriete programma of film te kunnen kijken. Waar u ook bent. En u heeft de keuze uit duizenden films en series. Ontdek nu zelf het plezier van Ziggo Horizon. We vertellen u er in de winkel graag meer over.