Wat is Sonos?

Sonos is het Smart Speakersysteem dat al uw favoriete muziek naar een kamer of alle kamers streamt. Bedien de muziek met één simpele app, en vul het huis met puur, meeslepend geluid. Het is een intelligent systeem dat u gemakkelijk kunt installeren, bedienen en uitbreiden.

In één kamer of in alle kamers tegelijk

Luister in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. De mogelijkheden zijn eindeloos. Al uw favoriete muziek komt bij elkaar in één simpele app, waarmee u alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Sonos is gemaakt om uw huis te vullen met puur, kraakhelder geluid. Perfect voor elke kamer. Trueplay stemt de speakers zo af dat de muziek glashelder klinkt, waar u de speaker ook neerzet.

Trueplay – Perfect voor elke kamer

Trueplay maakt van uw Sonos-speaker een Smart speaker die perfect wordt afgestemd op de kamer. Uw smartphone of tablet meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer. Daarna tuned Trueplay de Sonos-speaker zo dat muziek in elke kamer glashelder klinkt.

Aan u de keus: plaats de Sonos-speakers waar u dat wilt. Achter in de boekenkast. Op een bijzettafel. Achter de bank. Uit het zicht. Trueplay gebruikt de Sonos-app op de iPhone of iPad om u snel door het tuningproces te loodsen. En dan? Genieten maar! De kamer doet er niet meer toe. Het belangrijkste is dat u geniet van glasheldere, pure muziek. 

1. Luister: Trueplay luistert naar het geluid dat via uw iPhone of iPad uit de Sonos-speaker komt.
2. Detecteer: Trueplay detecteert elk vervormd geluid in de kamer.
3. Aanpassen: Trueplay tuned de instellingen van de speaker. Voor een nog helderder geluid.

Klein of groot, er is een Sonos-speaker voor elke situatie

Sonos PLAY:1
Geen enkele andere speaker krijgt zo veel geluid uit zo'n kleine verpakking. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Sonos One
De Smart Speaker voor muzieliefhebbers. Al het goede van de PLAY:1 aangevuld met ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Airplay 2. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Sonos Play:5
Met vijf speakers en versterkers is de PLAY:5 een ware krachtpatser die gemakkelijk grote kamers vult. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Het uitbreidbare Home Cinema systeem

PLAYBAR
Deze krachtige en gebruiksvriendelijke soundbar met 9 ingebouwde speakers vult elke kamer met overweldigend geluid.

SUB
Vult uw kamer met een diep, ongelooflijk vol geluid dat u niet alleen hoort, maar vooral voelt. Elke noot, elk akkoord, elke beat. Het verschil dat deze subwoofer maakt, voelt u tot in uw botten. Verkrijgbaar in wit of zwart.

BEAM
Compacte maar krachtige soundbar voor kleine tot middelgrote kamers. Ook aan de muur te bevestigen. Verkrijgbaar in wit of zwart.

PLAYBASE
De soundplate van Sonos met 10 ingebouwde speakers. U zet uw TV er gewoon bovenop. Verkrijgbaar in wit of zwart.

De mogelijkheden

3.0 Home Cinema
Begin met een BEAM, PLAYBAR of PLAYBASE en geniet.

3.1 Home Cinema
Voeg de SUB toe voor een diepe, voelbare bass.

5.1 Home Cinema
Voeg twee PLAY:1's toe als draadloze achterspeakers voor de volledige surround-ervaring.
 

EP:Stadshagen

Levert uw nieuwe Sonos systeem gratis voor u thuis. Of u nu in Zwolle, Hasselt, Kampen of een andere plaats woont, wij zorgen voor het ultieme resultaat thuis.

Sonos demonstratie

Bij EP:Stadshagen organiseren wij regelmatig een Sonos demonstratie. Wilt u het unieke geluid van Sonos echt ervaren? Kom dan langs in onze winkel.

Alle producten