Wilt u een nieuwe wasmachine kopen en bent u op zoek naar een AEG, Bosch, Siemens, Miele of Samsung? Bij EP:Stadshagen hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste wasmachines. Op basis van uw gezinssituatie kunt u bij ons de beste wasmachine kiezen, zoals voorladers en bovenladers, maar ook op vulgewicht van 6 kg, 7 kg, 8 kg en 9 kg. Woont u in de omgeving van Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Oldebroek of Hattem en heeft u behoefte aan deskundig advies bij uw aankoop van een wasmachine? Bij EP:Stadshagen in Zwolle garanderen wij u dat u altijd de juiste keuze maakt. Wij geven u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie.

Voorlader, bovenlader of was-droogcombinatie?

  • Vaak betreft de keuze van een wasmachine voorlader of bovenlader een praktische keuze. Bij een voorlader kunt u uw wasgoed aan de voorzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een bijkomend voordeel van een voorlader is het kunnen plaatsen van een droger bovenop de wasmachine, hiermee maakt u op een eenvoudige manier gebruik van uw ruimte.
  • Een bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar u weinig ruimte heeft. Een bovenlader is maar 40 cm breed en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een bovenlader kunt u uw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Het belangrijkste aan een wasmachine is natuurlijk dat hij goed wast en vriendelijk is voor uw kleding. Naast de standaardprogramma’s is er tegenwoordig een uitgebreide keuze aan wasautomaten met speciale wasprogramma’s, passend bij uw levensstijl.
  • Het is ook mogelijk om te kiezen voor een was-droogcombinatie. Dit is een wasmachine en een droger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebesparing. Heeft u dus geen plek voor zowel een wasmachine als een droger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er echter wel rekening mee dat niet de totale inhoud van de trommel direct kan worden gedroogd. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.

Verschillende wasprogramma's

Als u veel sport is een wasmachine met een programma voor sportkleding bijvoorbeeld iets voor u. Heeft u kleine kinderen? Speciale babycare programma’s zorgen voor een extra hygiënische reiniging. Voor delicate kleding kiest u een wasmachine voorzien van een hand- en wolwasprogramma. Heeft u veel stomerijkleding? Een wasmachine met een stoomprogramma bespaart u veel stomerijkosten, omdat de kleding eenvoudig opgefrist kan worden in de wasmachine. Hierdoor hoeft de kleding minder vaak naar de stomerij. Ook vieze geurtjes worden snel verwijderd met een stoomprogramma. Wast u vaak 's nachts? Kies dan voor een wasmachine met een nachtprogramma. Deze maakt minder geluid, waardoor u heerlijk kunt blijven slapen.

Wasmachine bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP:Stadshagen kun je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je wasmachine tot aan de eerste drempel geleverd en je oude wasmachine wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel.

Complete bezorgservice

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om uw nieuwe wasmachine door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Hierbij geldt tot en met de 2e verdieping indien er geen lift aanwezig is. Uiteraard word je wasmachine netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact en aan- en afvoer. Hierna laten wij je graag zien hoe de wasmachine werkt en geven wij u een korte demonstratie. Indien gewenst nemen wij het verpakkingsmateriaal en je oude wasmachine gratis mee retour. Ook kunt je er nog voor kiezen om gebruik te maken van onze extra services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang, het aansluiten van een bestaande of plaatsen en monteren van een nieuwe enkele of dubbele trekschakelaar.